10 ani de Urma – Cluj – Euphoria Music Hall

Fotografie de concert cu Mani Gutău, vocalul formației URMA, în timpul concertului aniversar de 10 ani din Cluj - Euphoria Music Hall, 2013.

Aniversarea de 10 ani URMA a fost un fel de petrecere de trei zile (și trei nopți). Trei concerte: București, Cluj și Timișoara. După cum probabil ați observat, vin după o mică pauză de Urma, implicit și după o pauză de fotografie de concert, pauză care cred că mi-a priit. Prima dată i-am văzut în 2004, pe o plajă în Vama Veche, pe la 4 dimineața. În primul an după ce s-au reunit, am avut parte de un alt concert la Stufstock, pe care nu aș fi crezut că-l voi vedea.

Dar acum mergeam spre Cluj. Concertul de la Silver Church tocmai ce s-a terminat, iar noi am plecat aproape de dimineață. La Cluj am avut surpriza de a-i găsi pe cei de la Tășuleasa Social, veniți special pentru concert. Ați mai auzit de Tășuleasa Social aici pe blog.

Toboșarul trupei URMA, Dominic Csergo, în timpul concertului aniversar de 10 ani - Cluj - Euphoria Music Hall, 2013.

Concert aniversar 10 ani URMA - Euphoria Music Hall, Cluj.

Fotografie de concert cu Mani Gutău, vocalul formației URMA, în timpul concertului aniversar de 10 ani din Cluj - Euphoria Music Hall, 2013.

Concert aniversar URMA - 10 ani.

Fotografie de concert la aniversarea de 10 ani a trupei URMA, de Radu Dumitrescu.

Fotografie de concert cu toboșarul trupei URMA, Dominic Csergo, în timpul concertului aniversar de 10 ani din Euphoria Music Hall, Cluj, 2013.

Jimmy Cserkesz, Luis Palomino și Sebastian Burneci, formația URMA, la concertul aniversar de 10 ani - Cluj, Euphoria Music Hall, 2013. Fotograf de concert Radu Dumitrescu.

Public numeros la concertul aniversar URMA din Cluj - Euphoria Music Hall, 2013. Fotograf de concert Radu Dumitrescu.

Am spus “la revedere” Clujului, iar pe voi vă las cu o melodie. Next stop: Timișoara.

Puteți vedea întregul album cu fotografii pe pagina URMA de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.