Stufstock 2009 – Urma

A fost Stufstock si a fost si Urma.

De data asta Stufstock-ul a fost nitel diferit. Scena a fost chiar pe plaja, aproape de mare, iar intrarea a fost libera.  Lume a fost, n-o sa comentez prea mult, sunt destui care stiu sa comenteze, chiar prea multi.

Sunetul a fost foarte bun, mult mai bun decat m-am asteptat, iar atmosfera […]

RGW_0414smncwm

[…] a fost placuta. Oamenii au incercat sa faca ceva. Evident ca se putea mai bine, tot timpul se poate mai bine, dar voi pastra aerul pozitiv inspirat de eveniment, de trupele care au venit cu inima deschisa si au dat ceva publicului, public ce a stat in fata scenei, suportand o ploaie torentiala, demonstrand ca a meritat efortul.

Unul din motivele pentru care imi place atat de mult fotografia este ca lasa foarte mult loc pentru interpretare. Starea pe care o da o fotografie poate fi cat de cat conturata de fotograf, dar reactia pe care o starneste tine de cel care priveste. O relatie invizibila, dar poate cea mai importanta, este cea dintre fotograf si privitor. Desigur, este importanta si legatura cu cel fotografiat, dar, in final, fotografia este adresata unui alt om, pe care il cunoastem sau nu il cunoastem, pe care poate nu il vom sti niciodata sau cu care ne vom petrece restul vietii.

In concluzie, va las cateva fotografii de la concertul Urma de sambata, 5 septembrie, iar daca nu ati fost acolo, va puteti imagina cum a fost.

RGW_0498smncwm

RGW_7800smncwm

RGW_7805smncwm

RGW_7812smncwm

RGW_7821smncwm

RGW_7866smncwm

RGW_7875smncwm

RGW_7889smncwm

RGW_8041smncwm

zRGW_0644smncwm

O galerie mai ampla se afla aici: http://radu.greywolf.ro/galerii/#/Gallery/2009.09.05%20Urma%20-%20Stufstock

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.