Fotografii de produs | Tamper cafea Kinu T58

Fotografie de produs pe fundal negru de studio cu tamper de cafea reglabil Kinu T58. Fotografii de produs: tamper cafea Kinu.

Aici găsești rezultatul unei ședințe cu fotografii de produs: tamper cafea Kinu T58. A fost unul din subiectele mai interesante pe care le-am avut de fotografiat în ultima vreme. Un produs aparent simplu, bine făcut, cu o particularitate interesantă – este reglabil pe înălțime – dar dificil de fotografiat. Au fost realizate fotografii de produs pentru magazinul online Kinu și pentru broșurile de prezentare.

Am intenționat să pun în evidență atât textura diferitelor materiale din care este construit tamperul de cafea, cât și calitatea lor. Fibra lemnului și perierea oțelului inoxidabil.

Tamperul de cafea este o unealtă folosită de barista pentru a compacta pucul de cafea în portafiltru, înainte de a extrage cafeaua. Calitatea acestuia influențează destul de mult procesul de preparare al cafelei. Un tamper de calitate slabă sau de dimensiuni nepotrivite poate duce la diverse afecțiuni ale încheieturii mâinii baristaului.

Cafeaua de specialitate necesită o preparare atentă, iar uneltele de calitate sunt indispensabile. Am scris mai multe despre cafea aici: Cafea | Blog Radu Dumitrescu.

Fotografii de produs | Tamper cafea Kinu T58

Fotografie de produs pentru magazin online cu tamper de cafea Kinu T58

Am realizat câteva fotografii de produs pe fundal alb, pentru magazinul online Kinugrinders și o imagine pe fundal închis. Împreună cu fotografiile de produs cu râșnița de cafea Kinu M47, acestea au fost primele imagini de pe siteul Kinugrinders.

» Vezi fotografiile de produs cu râșnița Kinu M47

» Vezi fotografiile de produs cu râșnița Kinu M47 Traveler

Am fotografiat legat la computer pentru că astfel îmi este cel mai simplu să văd imaginea finală pe un ecran bun, să pot aplica niște ajustări de bază și să văd în timp real cum se încadrează în macheta clientului, dară merge la print.

Unde îi găsesc?

Cei de la Kinugrinders au pe siteul lor un magazin online. Sunt activi în social media și îi găsiți pe pagina de Facebook Kinugrinders sau pe Instagram – @kinugrinders.

Vreau și eu fotografii de produs

Dacă dorești fotografii de produs, nu ezita să accesezi pagina de contact. Îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

Poți vedea mai multe imagini în portofoliul de fotografie comercială.

» Vezi Grey Wolf Studios | Portofoliu fotografie culinară și de produs.

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

This Post Has 2 Comments

  1. Kinu e firma germana cu productie in Romania? (asa citisem pe undeva). Pe situl lor apare la contact si USA, deci confuzie e si mai mare.

    1. Radu Dumitrescu

      Salut. Nu știu exact de ce n-am primit notificare pentru comentariul tău, dar abia acum l-am văzut. Din ce știu, pe site-ul lor apare contact în USA pentru că au warehouse (implicit și o firmă) acolo. Dacă ar livra doar din Europa, ar fi zone ale lumi care ar avea taxe foarte mari.

      Dar în rest, calitatea este mai bună decât la orice altă râșniță am văzut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.