French Revolution Cafe | Fotografie de produs

Am avut plăcerea de a fotografia cel mai nou sortiment de cafea de specialitate produsă de French Revolution Cafe. Este vorba despre o cafea din Yirgacheffe, Etiopia, produsă la ferma Bildimoo Gotiti. Cei care mă cunosc știu că apreciez și susțin cât pot cafeaua de specialitate, drept urmare m-am bucurat în mod special să fotografiez acest produs.

Fotografie de sus cu o pungă de cafea French Revolution Cafe - Ethiopia Bildimoo Gotiti, pe o masă de stejar, având contrast puternic și o lumină vizibilă pe diagonală, restul imaginii fiind întunecat

French Revolution

French Revolution sunt în primul rând cunoscuți pentru eclerele pe care le produc. Atent lucrate, produse de la zero în laboratorul lor, fără a face vreun compromis chiar și la cel mai mic sau aparent neînsemnat detaliu. Sunt o companie care cred că nici nu mai are nevoie de prezentare. Sau sper că nu mai are. Este suficient doar să vezi eclerele și îți dai seama că sunt un produs artizanal, de calitate, fără coloranți și neavând ca ingredient principal zahărul.

Apreciez extrem de mult persoanele și companiile care riscă și muncesc pentru a obține produse de care sunt într-adevăr mândri. Care nu caută scurtături pentru a câștiga mai mulți bani și care își respectă angajamentul pe care, moral, și-l asumă în momentul în care scot la vânzare produse. Trăim într-o lume în care producția în masă a devenit norma. Produsele artizanale, folosind rețete și ingrediente de calitate, sunt o raritate.

Fotografie din față având ca subiect o pungă de cafea de specialitate French Revolution Cafe - Ethiopia Bildimoo Gotiti și un pahar "to go" în care este turnată cafea preparată la filtru V60, dintr-un server de sticlă.

French Revolution nu doar că sunt o raritate, dar sunt una din cele mai rare forme de succes. Au atât un produs ireproșabil, cât și un business impresionant. Doar ei știu câtă muncă, persistență și curaj au depus și dovedit. Eu pot să observ și să apreciez. În orice caz, mă consider onorat să lucrez cu ei. Mă motivează să depun efort pentru a pune în valoare produsele lor și să sper că ajung la ștacheta pe care au ridicat-o.

Nu sunt neapărat cafenea

Cu toate acestea poți bea o cafea într-adevăr de calitate într-un local în care găsești cele mai bune eclere. Poți lua laptopul cu tine să lucrezi sau să te întâlnești cu un client. Doar să nu devină un obicei prea frecvent, căci vei avea acasă un cântar dezamăgit.

Dacă tot am pus imagini cu cafea și am scris despre eclere, puteți arunca un ochi la PlayBake by Eliza Gutău.

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.