Fotografii de mobilier și decorațiuni | Mobexpert

Fotografii de mobilier cu un spațiu de living amenajat modern. Fotografia este realizată pentru Mobexpert.

Am avut plăcerea de a realiza fotografii de mobilier pentru siteul Mobexpert. Fotografiile cu mobilă sunt realizate numai cu lumină artificială (blitzuri), lucru care facilitează simularea unui număr nelimitat de condiții.

Fotografie de produs cu setul de veselă Wish, aflat în portofoliul Mobexpert. Farfuriile sunt așezate pe o masă cu față de masă de in, împreună cu tacâmuri și alte elemente decorative.
Fotografie de mobilier în stil clasic cu comodă cu sertare, oglindă, fotoliu verde și decorațiuni lângă un geam cu perdea și draperie. Fotografia este realizată pentru Mobexpert.
Fotografie de mobilier modern, set de masă și scaune, așezate lângă un perete verde. Fotografia este realizată pentru Mobexpert.
Fotografie comercială cu mobilier și decorațiuni de la Mobexpert. Imaginea prezintă o oglindă cu aspect clasic, văzută din unghi.
Fotografie de mobilier cu o comodă și două oglinzi, lângă un fotoliu. Fotografia este realizată pentru Mobexpert.

Încercăm să obținem fotografii de mobilier care să inducă o anumită stare. Scopul lor este de a arăta clientului cum poate arăta un spațiu amenajat folosind mobila și decorațiunile care se pot cumpăra de la Mobexpert. Puteți găsi multe fotografii realizate de mine în secțiunile „Idei de amenajare” de pe pagina Mobexpert.

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.