Acum ceva timp am avut plăcerea de a fotografia trei sendvișuri —sarnies— pentru brutăria Grain Trip, realizate de cei de la Umami Brunch. Sarnie este o denumire britanică populară pentru sendviș, iar aceste trei sarnies au fost într-adevăr speciale. Atât din punct de vedere al aspectului, cât și al gustului și al modului în care aromele interacționează unele cu celelalte.
Cerința a fost relativ simplă: „vrem și noi niște poze cu sendvișurile pe care le vom lansa”. Nu știam cum vor arăta, iar când le-am văzut am fost realmente surprins. Am încercat să las preparatele să vorbească pentru mine. În ordinea numerelor de pe tricouri:
Sus: Sarnie cu pui la sous-vide, fenicul, pancetta și miso
Jos: Sarnie cu salată de ou
Și mai jos: Sarnie cu tempeh (un preparat indoneziat realizat din boabe de soia fermentate)
E greu să aleg un preferat, întrucât toate sunt bune, dar aș putea spune că este foarte greu de estimat cât tempeh aș putea mâncă până m-aș sătura.
Găsiți aici și alte fotografii culinare realizate pentru Grain Trip, precum și câteva cuvinte despre ei.