Grain Trip – Sarnie

Acum ceva timp am avut plăcerea de a fotografia trei sendvișuri —sarnies— pentru brutăria Grain Trip, realizate de cei de la Umami Brunch. Sarnie este o denumire britanică populară pentru sendviș, iar aceste trei sarnies au fost într-adevăr speciale. Atât din punct de vedere al aspectului, cât și al gustului și al modului în care aromele interacționează unele cu celelalte.

Fotografie culinară cu un sarnie - sendviș - realizat pentru brutăria Grain Trip

Cerința a fost relativ simplă: „vrem și noi niște poze cu sendvișurile pe care le vom lansa”. Nu știam cum vor arăta, iar când le-am văzut am fost realmente surprins. Am încercat să las preparatele să vorbească pentru mine. În ordinea numerelor de pe tricouri:

Sus: Sarnie cu pui la sous-vide, fenicul, pancetta și miso

Jos: Sarnie cu salată de ou

Și mai jos: Sarnie cu tempeh (un preparat indoneziat realizat din boabe de soia fermentate)

Fotografie culinară cu sarnie cu salată de ou - client: Grain Trip Bakery

E greu să aleg un preferat, întrucât toate sunt bune, dar aș putea spune că este foarte greu de estimat cât tempeh aș putea mâncă până m-aș sătura.

Sarnie cu tempeh. Fotografie culinară realizată pentru brutăria Grain Trip

Găsiți aici și alte fotografii culinare realizate pentru Grain Trip, precum și câteva cuvinte despre ei.

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.