Râșniță de cafea Kinu M47 Titan

Am avut plăcerea de a fotografia o râșniță de cafea realizată într-o serie limitată, de numai 1991 de exemplare, realizată chiar în România de către Kinu Grinders. Pasiunea mea pentru cafeaua de specialitate m-a făcut să ajung să testez suficient de multe echipamente încât să am păreri destul de bine conturate.

O râșniță de cafea trebuie să întrunească mai multe calități pentru a fi într-adevăr bună. Ea trebuie să taie boabele în niște particule de o anumită dimensiune. Dacă macini de mai multe ori aceeași cantitate de cafea, măcinătura trebuie să fie identică de fiecare dată. Râșnița de cafea trebuie să fie construită din materiale solide și să aibă o plajă largă de dimensiuni pe care le poate măcina. Trebuie să poată fi reglată suficient de fin pentru a putea obține reglajul pe care ni-l dorim.

Când am deschis cutia mi-am spus că este pur și simplu superbă. Arată foarte bine, iar în momentul în care o folosești, calitatea și precizia construcției transpar imediat. Găsiți mai multe informații despre M47 Titan pe pagina de produs.

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.