Noul Google Search pentru iPad

Aplicația Google pentru iPad a avut un update major în această seară. Practic, de la o aplicație căreia nu îi găseam rostul, acum a devenit o aplicație foarte frumos desenată și care pune în valoare toate majoritatea (dacă nu toate) aplicațiile oferite de Google.

La fel ca versiunea de web, aplicația oferă hint-uri în timp ce scrieți (Google Instant), design-ul fiind foarte curat și folosind la maxim ecranul iPad-ului. Rezultatele se încarcă foarte repede, iar interfața este foarte responsivă.

Noul Google Search pentru iPad - Grey Wolf Studios

În momentul în care accesăm un link din cele afișate la căutare, acesta se deschide într-un tab nou, la fel ca la un browser, complet funcțional. După cum se vede în printscreenul de mai sus, este integrat și butonul de +1.

Putem reveni foarte ușor la rezultatele căutării făcând un swipe de la stânga spre dreapta, ca și cum am vrea să dăm la o parte fereastra cu pagina.

Noul Google Search pentru iPad - aplicatie

Putem vedea că, printre rezultatele afișate, este și hartea cu localizarea Grey Wolf Studios (termenul pe care l-am avut la căutare).

Dacă facem încă un swipe de la stânga spre dreapta, ajungem la History, unde avem cele mai recente căutări.

Trebuie să recunosc că butonul de căutare vocală m-a amuzat cel mai mult. Cine a văzut clipul cu scoțienii în lift știe de ce.

În concluzie, noua aplicație Google este foarte reușită. Practic au transformat o aplicație care era mai mult de decor într-una care, cred eu, va avea succes. Avem acces rapid la toate aplicațiile lor (Gmail, Calendar, Docs, News, Google+, Reader, Photos, Maps, YouTube, Translate, Voice, Offers, Finance, Earth, Books, Blogger). Accesul la ele se face prin iconița de lângă cea de voice, de lângă bara de căutare.

Cei de la Google au făcut și un clip de prezentare pentru aplicația de iPad, cu care voi și încheia acest articol.

Dacă aveți mai multe întrebări puteți lua legătura și cu cei de la iStyle Cotroceni, fie pe pagina lor de Facebook, fie chiar la ei în magazin. Vor fi mai mult decât bucuroși să vă ajute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.