Fotografie de produs – Beraria Siegfried

Fotografie de produs cu o halba de bere germana. Pe halba se pot vedea picaturi de apa, iar berea are o spuma naturala, groasa.

Mi s-a propus să fotografiez un ciolan bavarez, făcut ca la carte, cu crustă sărată și crocantă, iar în interior fraged și suculent. Împreună cu el, a doua sarcină era partea de fotografie de produs, pentru berea produsă artizanal, tot în Bavaria.

Clientul: Berăria Siegfried, din București.

Fotografie de produs reprezentând o halbă de bere Siegfried.
Fotografie de produs reprezentând o halbă de 1 litru de bere nefiltrată, nemțească. Berea de grâu este produsă artizanal în Bavaria și se poate găsi la Berăria Siegfried. Fotografii realizate de Radu Dumitrescu.
Fotografie de produs cu un ciolan de porc nemtesc, împreună cu o halbă de bere, realizat pentru Berăria Siegfried.
Fotografie de produs reprezentand o halba de 1 litru de bere blonda. Pe halba se pot vedea picaturi de apa, iar berea prezinta o spuma groasa, naturala.
Fotografie de produs reprezentand un metru de bere, alaturi de un metru de carnati germani.
Fotografie culinara cu frigarui din carne de porc, pe un blat din lemn. In fundal este un set de tacamuri

Întrucât nimic frumos nu se realizează de unul singur, am avut parte de cel mai bun coleg / asistent pe care mi l-am putut imagina. Este vorba despre Matei Buță, despre care am mai scris în articolul cu Români Frumoși. Food stylingul a fost realizat, într-un mod impecabil, de către Adrian Popa.

Pentru iluminat, nu m-am rezumat la o singură sursă de lumină. Cel puțin nu în cazul fotografiilor de produs. Halba de bere a fost iluminată cu 4 blitzuri, iar fundalul cu un al 5-lea.

This Post Has 2 Comments

  1. Daneil

    Poze facute de tine? Au iesit super. Bere buna la ei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.