Workshop fotografie food – 26 octombrie

Workshop fotografie food Radu Dumitrescu

Vești bune, atât pentru mine, cât și pentru viitorii mei cursanți. Pe 26 octombrie ne vedem în sala de curs a F64 Studio la workshopul “Fotografie culinară cu o singură sursă de lumină“. Momentan mai este un singur loc disponibil Sala este deja plină, ocazie cu care realizez că suntem practic la un an de la prima ediție a cursului.

Magia acestor cursuri este că vezi cu ochii tăi cum cursanții, unii dintre ei foarte talentați, își schimbă pe parcursul câtorva ore percepția despre unele “probleme”. Cu puțin exercițiu, își pot pune cu adevărat capabilitățile în valoare, înlăturând problemele tehnice din ședințele foto. La cursuri vin atât fotografi ce vor să intre în contact cu fotografia culinară, bloggeri culinari și pasionați de bucătărie, cât și oameni care tocmai și-au cumpărat un aparat foto și doresc să afle câte ceva despre iluminare.

Pot spune că nu este un workshop de fotografie food “standard”, căci atât fotografii mai experimentați, cât și cei care folosesc pentru prima dată un aparat foto, stau împreună în aceeași sală, la același curs, fără să fie incompatibili. Asta mă determină să continui acest curs.

Vă las cu experiența unui fost cursant: http://www.f64.ro/blog/2012/12/14/seminar-food-photography-f64/

Câteva idei despre fotografia culinară aici: “4 idei despre fotografia culinară

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.