Portret business – Razvan Ziemba

Portret business al lui Razvan Ziemba, directorul general Network One Distribution - fost Asesoft.

Săptămâna trecută am avut o ședință foto destul de interesantă, pentru realizarea unor portrete business cu Răzvan Ziemba, directorul general al Network One Distribution (Asesoft). Timpul pe care l-am avut la dispoziție a fost foarte limitat, iar spre deosebire de ședința foto de 10 minute, nu eram la mine în studio și miza era mult mai mare.

Am ales o iluminare simplă, formată din două lumini. Un blitz cu un octobox de 140cm pentru key light și un strip în lateral stânga pentru rim. Am reglat foarte repede luminile și am tras destul de puține cadre. Două lucruri sunt importante în astfel de situații:

  • să ai bine conturată imaginea finală înainte de a te apuca să fotografiezi
  • să comunici bine cu subiectul

Dacă ești atent și ai imaginea finală deja conturată în minte, atunci vei face setup-ul de lumini într-un timp mult mai scurt.

Schema de lumini a cadrului anterior cu Razvan Ziemba (fotografie corporate - portret business).

Timpul efectiv acordat fiecărui cadru nu a fost deloc mare, și nu vă așteptați ca la o astfel de ședință foto să fie. Varianta cea mai practică este să îți realizezi setup-ul și să reglezi luminile fără ca persoana ce trebuie fotografiată să fie de față. Când totul e gata anunți acest lucru, astfel încât poți să-ți obții cadrul în câteva minute.

Fotografie corporate - portret business al lui Razvan Ziemba, director general Network One Distribution (fosta Asesoft), fundal negru.
Fotografie corporate - Portret business cu Răzvan Ziemba - Director General Network One Distribution (fosta Asesoft)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.