Workshop – Introducere in fotografia culinara

Fotografie culinară - fel de mâncare asiatic cu creveți, tăiței de orez și legume - Radu Dumitrescu

Vineri, pe 13 ianuarie, voi susține un workshop (gratuit) intitulat „Introducere în fotografia culinară” la iStyle Cotroceni. Workshop-ul va dura aproximativ o oră – o oră și jumătate și are ca scop prezentarea unor cunoștințe de bază în fotografia culinară, oferind un prim pas important pentru cei aflați la început și poate niște trucuri folositoare celor mai experimentați.

Va fi un workshop relaxat și interactiv, potrivit unui Apple Store, iar grija mea principală va fi ca voi să plecați cu ceva din ce vă transmit. Chiar și imaginile aparent complicate se pot descompune în tehnici simple, iar țelul meu este să vă ajut să faceți exact acest lucru, întrucât fotografia culinară este mai mult bazată pe formă și culoare și mai puțin pe tehnică fotografică. Însușind bine o tehnică eficientă, veți putea să nu vă mai gândiți la ea și să vă concentrați pe imaginea efectivă.

Vă aștept cu cea mai mare plăcere vineri, iar dacă intenționați să veniți puteți arunca un „Salut” jos la comentarii. Am creat și un eveniment pe Facebook, aici.

Pentru cei care nu știu, iStyle Cotroceni se află în incinta AFI Cotroceni – îl găsiți aici pe Google Maps.

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

This Post Has 3 Comments

  1. Cristi Cîrciu

    Salut, o sa vin si eu.

  2. Rares

    Salutare, cu siguranta am sa fiu si eu prezent.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.