Lansare Gastronomist.ro la Art Hub

Afis lansare publicatie gastronomist.ro

Joi e ziua în care o mică pasiune devine realitate. Ba mai mult de-atât, devine o provocare. Pe 16 mai lansăm gastronomist (www.gastronomist.ro): doi fotografi, un cofetar, un viitor bucătar și multe pagini încă nescrise.

Joi, 16 mai 2013, incepand cu ora 19.00, pasionatii de arta culinara sunt asteptati la Art Hub, unde vom sarbatori lansarea oficiala Gastronomist.ro printr-o petrecere gourmet!

Numai in data de 16 mai veti putea admira Expozitia de fotografie culinara a fotografilor Radu Dumitrescu si Iulian Chiculita, ambii membri ai echipei Gastronomist.

Dupa ce v-am starnit pofta de mancare, va invitam la o degustare de deserturi si vinuri, pentru ca apoi sa va provocam si sa va punem la incercare creativitatea, in cateva concursuri cu premii instant ce va vor lasa gura apa!

Echipa tanara si pasionata din spatele Gastronomist.ro este formata din doi fotografi talentati, un cofetar si un bucatar ce isi propun sa va prezinte cele mai apreciate restaurante din tara si din strainatate, chefii din spatele meniurilor, tips and tricks pe care le puteti aplica in propriile bucatarii, precum si multe alte surprize pe care le veti descoperi participand la evenimentul de lansare.

Parteneri: F64 Studio, Horeca School, Fabrica Dulce, Mrs. B. Funky Bakery, Atelierul de Print

Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 19.00.

Mai multe informatii aici:

http://www.facebook.com/Gastronomist.ro

http://www.gastronomist.ro

ART HUB, Bd-ul Marasesti nr.107 (intersectia cu Dimitrie Cantemir – zona fostului Budapesta, vis a vis de Hotel Dalin), este noul spatiu de lucru si expunere oferit de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane comunitatii artistice din Bucuresti.

Fotografie culinară cu o singură sursă de iluminare.

Vă aștept.

P.S. Evenimentul de lansare este și pe Facebook: https://www.facebook.com/events/520231258012322/

This Post Has One Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.