Sedinta foto – Belinda Liu – Fashion Designer

RGW_4868sssm

Saptamana asta am avut un pic de timp liber, dupa mica escapada din Postavaru am zis sa-mi fac nitel ordine in marele director Nikon.

Am ajuns in luna iulie, la cea de-a 2-a sedinta foto cu Belinda Liu si mai ales cu rochiile pe care le face. In cazul in care nu stiti, Belinda Liu este o creatoare de moda si sunt sigur ca numele ei va fi foarte cunoscut in viitor. Rochiile pe care le face sunt unice, iar aceste cateva cadre sunt modul prin care ele vor putea fi vazute. Nu ezitati sa vizitati www.belindaliu.com pentru a afla mai multe detalii.

Locul parea foarte generos, dar cand am inceput sa montez stativele de lumini cu blitzuri si softboxuri s-a cam terminat marele loc disponibil. Am aruncat o mica interbare catre paznicul de acolo, daca putem muta nitel mobila. N-a zis nimic, asa ca ne-am facut de cap. Cand am plecat am mutat frumos totul la loc si nimeni nu s-a suparat.

Unul din blitzuri tocmai venise din service. L-am dus la service pentru ca nu declansa si inca era in garantie. Am inceput sesiunea foto si, surpriza, acelasi blitz avea exact aceeasi problema. De-abia-l luasem de la “reparat”. Viva la revolucion. Se vede, calitatea serviciilor prestate la noi este clar la nivel international, dar asta a fost, ce nu ne omoara, ne face mai puternici.

Per total a fost o sedinta reusita, asa ca va urez vizionare placuta.

RGW_4901ssm
RGW_4975sssm
RGW_4988ssm
RGW_5000ssm
RGW_5051ssm
RGW_5065sssm
RGW_5093sssm
RGW_5107ssm
RGW_5150sssm
RGW_5254sssm
RGW_5296sssm
RGW_5310sssm

In curand voi incarca galeria completa pe http://radu.greywolf.ro.

This Post Has 2 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.