Review Panasonic Lumix GF-5

Imagine realizata in timpul review Panasonic Lumix GF-5 de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Lisabona, Portugalia 2012.

Din punctul meu de vedere, cel mai eficient mod de a vedea performanțele unui aparat este un hands-on review. Un test realizat în condiții variate, în viața reală. Acum puțin timp am avut ocazia de a testa un aparat diferit de cele cu care sunt obișnuit. Este vorba de un mirrorless Panasonic, de dimensiuni reduse – practic de mărimea unui aparat compact – dar cu obiective interschimbabile și senzor de dimensiuni generoase (micro 4/3). Aparatul pe care l-am testat este Panasonic Lumix GF-5, iar timp de o săptămână și un pic l-am plimbat pe străzile din Portugalia.

A venit echipat cu obiectivul 14-42mm f/3.5-5.6 Power OIS, exact ca în kitul DMC-GF5XEG-K.

Trecerea de la un SLR ultrarapid la un aparat de dimensiuni foarte mici, cu zoom controlat electronic și fără vizor a fost interesantă, iar pentru a citi părerea mea despre aparat vă invit să citiți articolul întreg pe care l-am scris pe blogul F64:

http://www.f64.ro/blog/2012/09/17/panasonic-gf-5-hands-on-review/

Vă las cu câteva imagini și aștept o părere după ce citiți articolul. Pentru mai multe imagini, inclusiv cele cu mâncare, intrați aici: Review Panasonic GF-5

Imagine realizata in timpul testului cu Panasonic Lumix GF-5, de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Lisabona, Portugalia 2012.
Imagine realizata in timpul review Panasonic GF-5, de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Lisabona, Portugalia 2012.
Imagine realizata in timpul review Panasonic Lumix GF-5, de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Lisabona, Portugalia 2012.
Imagine realizata in timpul review Panasonic Lumix GF-5, de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Lisabona, Portugalia 2012.
Imagine realizata in timpul reviewului Panasonic Lumix GF-5, de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Lisabona, Portugalia 2012.
Imagine realizata in timpul Review Panasonic Lumix GF-5, de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Porto, Portugalia 2012.
Imagine realizata in timpul Review Panasonic Lumix GF-5, de la F64 Studio, de Radu Dumitrescu - Lisabona, Portugalia 2012.

Voi ce părere aveți despre evoluția aparatelor de dimensiuni mici? Credeți că veți putea înlocui un SLR cu un aparat de 5 ori mai mic?

This Post Has One Comment

  1. Mircea Ciuca

    Cu siguranta nu se poate aplica fotografiilor de nunta, insa pentru o vacanta linistita si fara a cara kg intregi de aparatura, pare a fi un aparat excelent de zi cu zi! O solutie optima pentru traveling.
    Photokina a adus doar bunatati anul acesta, printre care si acest simpatic Panasonic GF-5!

    Multumim pentru review! :)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.