The Great Discontent – de la online la print

revista The Great Discontent

foto – The Great Discontent

The Great Discontent, publicația ce va împlini în curând trei ani de existență, e pe cale de a face un pas important. Proiectul a fost inițiat de Tina și Ryan Essmaker și realizează interviuri despre începuturi, creativitate și risc. Ideea lor a fost și este împotriva “curentului”. Interviurile suntîn format lung, de neconceput în niște vremuri în care informația este consumată pe bandă rulantă.

Miza lor a fost că vor exista oameni care vor să citească aceste articole lungi, de calitate, documentate, realizate cu muncă și bun simț. Din fericire au avut dreptate. Acum a venit momentul în care cresc și mai mult această miză și vor să realizeze o revistă de calitate, cu un design atent lucrat și conținut de aceeași calitate. Nu va fi o revistă, ci va fi o operă de artă. Vizionând clipul de prezentare îți dai seama imediat de pasiunea enormă cu care lucrează la proiect și de încrederea pe care o au în succesul revistei. Din punctul meu de vedere, ar fi un succes pentru noi, ca societate.

Toată lumea vorbește despre moartea printului. Printul nu moare, dar dispar cei care nu se adaptează.

https://www.kickstarter.com/projects/essmaker/the-great-discontent-magazine-issue-1/widget/video.html

Țelul lor este de a strânge 100.000$ până la sfârșitul campaniei, sumă din care au strâns deja jumătate. Banii le sunt necesari pentru a putea realiza revista, pentru a putea angaja fotografi care să realizeze imaginile, pentru a printa revista și pentru a putea crea articole noi. Nu ezitați să intrați pe pagina de kickstarter – The Great Discontent Magazine și să o dați mai departe.

P.S. În cazul în care nu l-ați citit deja, vă las aici interviul cu Zack Arias.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.