Studio – Belinda Liu Fashion

fashion grey wolf studios studio

La începutul săptămânii primesc un telefon de la Belinda Liu. Îmi spune că merge la Vancouver Fashion Week și că trebuie să facem o ședință foto. Ea va merge acolo cu noua colecție – primăvară vară 2012 – iar imaginile trebuie făcute cât mai repede, pentru a le putea trimite din timp în Canada.

Am ajuns din timp la studio, apoi, pe rând, a venit echipa. Ajung și modelele și începem să ne pregătim.

Potrivim luminile, coborâm fundalul, pornim muzica și începem ședința propriu-zisă.

Mi-a placut ședința, dar nu v-am arătat toate cadrele. Voi reveni cu mai multe imagini în curând. Vreau să îi urez succes Belindei la Vancouver Fashion Week și aștept cu nerăbdare următoarea ședință cu ea.

P.S.: dați un semn și revin cu date tehnice (schemă de iluminare, parametri de expunere & stuff).

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

This Post Has 4 Comments

 1. Hrisi Udrescu via Facebook

  semn :) Multumesc!

 2. Hrisi

  Felicitari! Alb pe alb cred ca e cel mai greu de fotografiat. Personal mi-ar placea sa vad set-up-ul de lumini, nu ca as putea sa obtin acelasi lucru, dar macar sa vad ce imi lipseste in afara talentului.

  1. Radu Dumitrescu

   Hei,

   Schema de iluminare nu este deloc complicată, dar trebuie să ai grijă în momentul în care expui.

   Cele mai mari probleme sunt cauzate de balansarea proasta dintre puterea luminilor de pe fundal și a luminilor de pe model.

   Trebuie să iluminezi fundalul astfel încât să-l arzi așa, la limită. Dacă scazi expunerea cu 1/3 stop, ar trebui să nu mai fie ars fundalul.

   După ce ai setat luminile de pe fundal, reglezi luminile de pe model astfel încât să fii la limita arderii (în general canalul de roșu arde primul). Astfel obții detalii mai bune în umbre și eviți contrastul ridicat (cauza celor mai multe poze slabe pe fundal alb).

   Voi reveni cu un articol unde voi detalia. La fel, e important, mai ales dacă ai un spațiu mai mic, să izolezi luminile care bat spre fundal, să nu ajunga cumva să bată și spre obiectiv / model.

 3. Hrisi

  Multumesc mult si astept articolul!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.