Fotografie food la „Sanatatea in bucate”

fotografie cu Radu Dumitrescu și Marius Tudosiei la Sănătatea în bucate.

Săpătmâna trecută am primit un telefon de la Marius Tudosiei și am fost invitat să particip la un episod din emisiunea pe care o ține la Digi24, „Sănătatea în bucate”. Venise momentul să facă un episod cu fotografie food și s-a gândit că eu aș fi omul potrivit pentru asta.

Surpriza a venit chiar în seara de dinaintea filmării, când m-a întrebat ce vreau să gătesc. „Păi cum adică să gătesc?”, întreb eu. „Doar e o emisiune de gătit, trebuie să gătești. Toți invitații mei gătesc”, îmi răspunde Marius. Ce gânduri apocaliptice mi-au trecut prin cap doar eu știu, dar a venit soluția salvatoare: voi face o pâine. Doar fac pâine acasă de ceva timp și arată destul de bine, iar de bună cu siguranță e bună (imagine cu pâinea aici).

Credeam c-am scăpat ușor, dar n-a fost să fie. Căci pâinea mea durează cam 5 ore până e gata, iar filmarea emisiunii nu durează atâta. N-a fost să fie. Așa că am ales ceva mai simplu. Un sufleu de ciocolată.

Marius este un om foarte pasionat de gătit, care a călătorit prin toată lumea și peste tot a fost interesat de cultura culinară de acolo. E omul cel mai potrivit să își deschidă o băcănie și cu siguranță o gazdă cât se poate de primitoare pentru o emisiune culinară. Faptul că Băcănia Veche este un adevărat succes este cât se poate de strâns legat de pasiunea de care a dat Marius dovadă.

Vă las cu un link către „Sănătatea în bucate”, episodul cu și despre fotografie food

Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.