Fotografie culinara | Pliant Gourmet | Mobexpert

Fotografie cu un cocktail alcoolic cu coaja de portocala si boabe de cafea realizata de Radu Dumitrescu pentru gama Mobexpert Gourmet

Ședința de fotografie culinara pliant Gourmet a fost realizată pentru cei de la Mobexpert. Sunt produse de calitate foarte bună care au necesitat niște fotografii capabile să le pună în valoare.

Spre deosebire de o ședință foto realizată pentru un restaurant, aici vesela și paharele au reprezentat”obiectul” fotografiei, nu preparatele din ele.

Fotografie culinara cu tzatziki si grisine pe o farfurie Mobexpert Havana - vedere de sus. Fotografiata de Radu Dumitrescu in Bucuresti pentru pliantul Mobexpert Gourmet
Fotografie de produs cu un tocator din lemn natural si tartine cu verdeturi. Fotografiile culinare sunt realizate de Radu Dumitrescu in Bucuresti pentru pliantul Mobexpert Gourmet

Fiind vorba de print, majoritatea imaginilor au fost verticale. În timpul ședințelor, imaginile se trimit către client, iar ele sunt aprobate în timp real. Așa te asiguri că ce ai fotografiat se poate folosi și nu ajungi în situația neplăcută de a reface anumite cadre.

Fotografie cu tocatoare de lemn asezate in stiva, realizata pentru Mobexpert Gourmet.
Fotografie de sus cu un tocator de lemn pe care este asezat un set de cutite de branzeturi.

Fotografie culinara pliant Mobexpert Gourmet

Fotografie culinara pliant Mobexpert Gourmet - brioșă de ciocolată într-o formă de silicon pentru cuptor.
Fotografie cu un cocktail cu vin alb, lime și căpșuni de la ședința de fotografie culinara pliant Mobexpert Gourmet.

Tips & Tricks

Găsești aici câteva sfaturi despre fotografia culinara pe care ar fi bine să le citești.

Ultimele două imagini au fost realizate după metoda descrisă în articolul „Fotografie culinară cu o singură sursă de lumină„. Puteți folosi un set simplu de lumini de studio.

Magazinele Mobexpert au o zonă dedicată „Gourmet” unde sunt destul de multe accesorii de calitate pentru gătit. De asemenea, în toată zona de decorațiuni se pot găsi elemente de recuzită, ele fiind actualizate destul de des. Merită vizitat periodic.


Radu Dumitrescu

Commercial photographer. Coffee lover.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.